Over RevaKidz

Wie zijn wij?

RevaKidz bestaat uit enthousiaste club mensen die jarenlange kennis en ervaring heeft in de revalidatietechniek, ook speciaal voor kinderen. Deze krachten zijn gebundeld en zo is Revakidz ontstaan.

Waarvoor staan wij?

Revakidz biedt een breed scala aan hulpmiddelen die het dagelijks leven van kinderen met een fysieke beperking en hun verzorgers makkelijker en fijner maken.

Waarvoor gaan wij?

Door het bieden van hulpvaardig advies op basis van jarenlange ervaring in revalidatietechniek en een productassortiment van een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau weten steeds meer partijen ons te vinden voor het realiseren van totaaloplossingen voor kinderen met een fysieke beperking.

Hoe gaan we te werk?

Goede adequate kinderhulpmiddelen adviseren en leveren voor kinderen is een vak apart. Kinderen groeien immers en zijn steeds in ontwikkeling. Onze producten zijn zo samengesteld dat je ze kan laten meegroeien en veranderen met je kind en de mogelijkheden.

RevaKidz is niet alleen onafhankelijk en gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen, maar heeft ook meer dan 20 jaar ervaring met de kinderen waar het om gaat en hun verzorgers. We luisteren naar de wensen van de gebruiker en diens omgeving. We analyseren de wensen en sorteren deze op volgorde van belangrijkheid. Dan kijken we samen met de cliënt en overige betrokkenen hoe we deze wensen binnen de technische mogelijkheden en geldende regels kunnen vervullen.

Omdat we staan voor een goede probleemanalyse en het bieden van goede ergonomisch correcte en functionele oplossingen bieden we op al onze leveringen 3 maanden pasgarantie. Is de cliënt niet tevreden met de geboden voorziening dan gaan we dit oplossen.

We bieden deze werkwijze, producten en diensten door heel Nederland. In samenwerking met onze toeleveranciers hebben we een uitgebalanceerde productlijn samengesteld voor de meest uiteenlopende doelgroepen en hulpvragen. Hierdoor kunnen we mooie, ergonomische en functionele oplossingen bieden.

Onze kernwaarden

Deskundig

We weten waar we over praten en weten dat vervolgens ook waar te maken

Waar voor je geld

Het inleven in diegenen voor wie wij ons werk doen, staat altijd voorop

Ambitieus

Onze producten zijn altijd adequaat en van een prima prijs/kwaliteitsniveau

 

Klantgericht

We denken in alle opzichten altijd in groei en in mogelijkheden